Penzión ToRo

Krásnohorská Dlhá Lúka sa nachádza v čarokrásnom okolí na úpätí Silickej planiny 8 km od Rožňavy. Hlavnými lákadlami sú tradične organizované letné programy organizované remeselníkmi alebo jaskyňa s najväčším kvapľom svete. Tento obor meria 32,7 m. Návšteva jaskyne ponúka nezabudnuteľné zážitky a je možná po dohode s jaskyniarmi.

Rodinný penzión ToRo sa nachádza v strede obce na pokojnej ulici. Rodinný dom ponúka komfortné ubytovanie pre 12 osôb. K dispozícii je jedna päťlôžková izba a jedna trojlôžková izba s prístelkou. Obidve izby majú samostatný sprchovací kút s toaletou. Spoločná kuchyňa je vybavená plynovým sporákom s rúrou, chladničkou, MV rúrou, rýchlovarnou kanvicou. V spoločenskej miestnosti sa nachádza farebný televízor a rozkladací gauč.

Na dvore je možné opekať a variť pod prístreškom (drevo do krbu zdarma). Pre Vaše auto máme uzavreté parkovisko vo dvore. Príďte si oddýchnuť a vychutnajte si ticho a pokoj dediny. K dispozícii je aj záhrada pre večerné posedenie alebo grilovanie.